DJI Goggles 2, ytterligare en gamechanger

DJI Goggles 2, ytterligare en gamechanger

FPV-flygning är en otroligt spännande hobby som gör det möjligt för dig att uppleva friheten och rörelsefriheten i en fågels perspektiv. Och när det gäller att uppleva FPV-flygning på högsta nivå, finns det ingen bättre utrustning än DJI Goggles 2.

DJI Goggles 2 är utformade för att leverera en uppslukande och realistisk flygupplevelse. Glasögonen har två 1080p Micro-OLED-skärmar med en imponerande uppdateringsfrekvens på upp till 100 Hz. Tillsammans med en 10-bitars skärm levereras verklighetstrogna färger och detaljer, vilket gör att du kan se allt i realtid med högsta möjliga kvalitet.

Men det är inte bara bildkvaliteten som gör DJI Goggles 2 till en fantastisk produkt. Glasögonen är också lätta och bekväma att bära, vilket gör att du kan flyga länge. De stöder också diopterjustering från -8,0 till +2,0, vilket gör det enkelt att anpassa dem till din syn.

DJI Goggles 2 stödjer DJI O3+ videoöverföring med extremt låg latens, vilket gör att det verkligen känns som att du är med i luften! Du kan också strömma trådlöst via Wi-Fi för att visa videor från vanliga mjukvaror med DLNA-protokoll. Och med en effektförstärkare och en 3,5 mm ljudport kan du njuta av dina favoritfilmer i storformat och samtidigt få riktigt bra ljud.

Slutligen är DJI Goggles 2 kompatibla med en rad andra DJI-produkter, inklusive DJI Avata, DJI Motion Controller, DJI FPV Remote Controller 2 och DJI O3 Air Unit. Detta gör det enkelt att integrera dem i din befintliga utrustning och dina hemmabyggen.

Sammanfattningsvis är DJI Goggles 2 den ultimata FPV-glasögonen för seriösa hobbyister och professionella flygfotografer. Med hög bildkvalitet, bekvämlighet och kompatibilitet med andra DJI-produkter är det ett utmärkt val för alla som vill uppleva FPV-flygning på högsta nivå.

Inlägget är sponsrat, i form av provision vid köp via butikens länkar.

DJI FPV goggles, bäst på marknaden

DJI FPV goggles, bäst på marknaden

Detta headset tillhör DJIs digitala FPV system. Kvalitén är riktigt bra och det känns att de är ett par påkostade ögon. Med fyra antenner som sitter vinklade ifrån varandra lovas upp till 4km räckvidd. Längre än vad min radio klarar så det gäller att inte flyga för långt!…

Flight controller till racerdrönare

Flight controller till racerdrönare

Valet av flight controller till sin drönare kan var svår med alla varianter som finns på marknaden. Det finns inte så mycket rätt eller fel utan den skall passa applikationen man bygger helt enkelt. Man behöver veta sitt behov innan man skaffar sig en.

Racerdrone för nybörjare

Racerdrone för nybörjare

Köpte mig en Eachine wizard x220 för att börja köra lite drönare på ”riktigt”. Den stora skillnaden mellan att flyga en racerdrönare och en drönare från t.ex DJI är att du bestämmer själv vilka begränsningar den skall ha genom programmering av flightconrollern. En Mavic från te.x DJI, den kan du inte flyga upp och ner. Den kommer tillbaka av sig själv om du skulle förlora kontakten. Den lutar aldrig mer än ett visst antal grader hur mycket du än drar i spakarna. Den undviker till och med objekt som är i vägen. Det gör INTE en racerdrönare, den flyger dit du styr den, punkt. Ofta rakt ner i backen. Det krävs en hel del träning för att bemästra konsten att styra en sådan här manick. Det finns som tur är en hel del olika simulatorer att ladda ner och öva på. Det rekommenderas starkt. Sedan är det väldigt bra att läsa på en hel del innan. Man kommer behöva lära sig programmet Betaflight eller Cleanflight för att programmera sin flightcontroller. Själv kollade jag mycket på youtubern Joshua Bardwell: https://www.youtube.com/user/loraan

Mavic pro 2

Mavic pro 2

Efter att ha ägt en mavic pro platinum kunde jag inte hålla mig när DJI släppte Mavic 2 med en Hasselbladskamera med en rejält större bildsensor samt fler rörelsesensorer runt om som gör flygningen ännu mer säker. Säger bara wow. Är tveksam om man kommer vilja eller behöva uppgradera ytterligare. Bildkvaliten är i världsklass men precis som sin föregångare så är filter ett måste. Det kan även vara lite trixigt i början att få till filmerna i efterbearbetningen beroende på vilket format man väljer att filma i. Jag filmar i D-log vilket gör att man får med ett större dynamiskt omfång men färgbilden blir platt och måste efterbearbetas.…

ND-filter

ND-filter

Här kommer ett tips som kommer göra att dina drönarfilmer och bilder tas till nästa nivå!

Flyghobby

"Flyghobby" är en spännande blogg som fokuserar på rc-flyg och drönare. Här hittar du allt du behöver veta om att bygga, flyga och underhålla din egen rc-flygplan eller drönare.

Bloggen ger dig också en inblick i de senaste tekniska innovationerna och trenderna inom rc-flyg och drönare, så att du kan hålla dig uppdaterad och förbättra dina färdigheter som pilot.

Jag delar med sig av mina personliga erfarenheter och ger dig tips och råd om hur du kan förbättra din flygfärdighet och undvika vanliga misstag. Du kommer också att lära dig om säkerhetsföreskrifter och de bästa platserna att flyga dina rc-flygplan och drönare på. Bloggen inkluderar också recensioner av olika rc-flygplan och drönare, vilket hjälper dig att göra det bästa valet när du köper din egen utrustning.

Sammanfattningsvis är "Flyghobby" en blogg som är perfekt för alla som är intresserade av rc-flyg och drönare. Här kan du hitta inspiration, lära dig nya färdigheter, och uppleva spänningen av att flyga dina egna rc-flygplan och drönare.