Snabbfäste till GoPro mfl. - "J Hook" - Dubbel

69 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Snabbfäste till din GoPro-kamera och kompatibla märken. J Hook - Dubbel. Smart lösning för både sele och selfie samtidigt. Ett dubbelt snabbfäste till din GoPro-kamera eller kamera som hanterar samma typer av fästen (DJI Osmo Action etc.) J Hook-modell (står upp lite mer än ett vanligt fäste och lite mer vinklat gör det lättare att komma åt.) Dessutom dubbel!
En J-hook med dubbla skruvanslutningar så du både kan ha kameran fäst i exempelvis en bröstsele och en selfiepinne hängande i den samtidigt.
I normala fall så hade man behövt skruva loss J-hooken från kameran och sedan fästa selfiepinne, om du vill byta mellan dessa två.
Med denna J-hook, som har dubbla skruvfästen, kan du låta selfiepinnen hänga kvar i kameran samtidigt som du fäster kameran på bröstselen. Väldigt smidigt.
Perfekt för att växla mellan att bära kameran på kroppen fäst i exempelvis en bröstsele och att ha kameran fäst på en selfiepinne.
Passar bröstsele, axelfäste och andra motsvarande fästen som använder quick-release. (GoPro-standard).
Du kan givetvis nyttja det extra skruvhålet till att hänga belysning eller annan utrustning som har GoPro-fäste.
(Notera att det bara är det ena skruvhålet som har låsmutter integrerat. Ska du fästa tillbehör som inte har detta integrerat, i det nedre hålet behöver du en låsskruv där mutter medföljer, se tillbehör).
I förpackningen ingår:
. Snabbfäste Quick-release J-Hook dubbel
Vikt:17g
Storlek: 6.7x3.6x3.3cm
Färg: Svart
Material: Plast, Metall

Snabbfäste till GoPro mfl. - "J Hook" - Dubbel säljs direkt av Actionking för snabb leverans.

Läs mer…

Artikelnummer: 721
Affär: Actionking

Tillbehör till GoPro & DJI Drönare - Snabb leverans 1-2 vardagar inom Sverige - Missa inte REA på tillbehör & reservdelar till Hero & Mavic.