Skyddsram Vlog med tillbehörshållare hot/cold shoe och hållare för mikrofonadapter till GoPro Hero5/6/7 - Kit

289 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Skyddsram Vlog med tillbehörshållare hot/cold shoe och hållare för mikrofonadapter till GoPro Hero5/6/7 - Kit Skyddsram Vlog med tillbehörshållare hot/cold shoe och hållare för mikrofonadapter till GoPro Hero5/6/7 - Kit
En riktigt smart ram för dig som Vloggar eller på annat sätt vill använda tillbehör som mikrofoner, belysning etc till din GoPro Hero 5/6/7.
Kameran monteras i ramen genom att skjuta en självlåsande lucka åt sidan.
Väl i ramen finns uttag för alla in/utgångar på kameran samt displayen både på fram och baksida.
Under ramen sitter ett fack speciellt anpassad för GoPro 3.5mm Mikrofonadapter (AAMIC-001-EA-AST). Adaptern sitter mycket bra på plats och du slipper ha den hängandes och slängande under kameran eller fastsatt med gummiband eller dyl. Underst på själva hållaren sen sitter ett standard GoPro fäste för att montera den på valfritt GoPro-kompatibelt stativ/hållare.
På ovansidan av ramen sitter en cold shoe-anslutning där du monterar externa mikrofoner, belysning eller vad du nu önskar. Det medföljer även en adapter mellan cold shoe och hot shoe om du har tillbehör som kräver den något större hot shoe-anslutningen.
Hela ramen är gjord i stabil och kraftig ABS plast och både skyddar din kamera bra och ger dig möjlighet att montera tillbehör på din GoPro. Perfekt för t.ex. dig som Vloggar eller bara vill kunna montera belysning och annat på din GoPro på ett enkelt sätt. Köp till en cold shoe till 1/4 skruv adapter så utökar du möjligheterna ytterligare med tillbehör som passar vanliga systemkameror etc.
Detta är en kvalitetsprodukt för dig som vill ha ett bra skydd för din GoPro Hero5/6/7 och inte minst om du behöver ett lätt och smidigt sätt att montera tillbehör på din kamera. Framtill nu har det inte heller funnits något vettigt sätt att placera mikrofonadaptern men denna ram löser även den uppgiften perfekt.
. Skyddar din GoPro
. Möjlighet att montera extra utrustning.
. Genomföring / hål för kablar.
. Mycket bra kvalitet.
. Väger väldigt lite.
I förpackningen ingår:
. Ram för Vlogging etc till GoPro Hero5, Hero6, Hero7.
. Adapter cold shoe till hot shoe.
Notera: Mikrofon, GoPro 3.5mm Mikrofonadapter, belysning, extrautrustning ingår inte utan finns med enbart som illustration.
Vikt:53g
Storlek: 6,5x10x4cm
Färg: Svart
Material: ABS Plast

Skyddsram Vlog med tillbehörshållare hot/cold shoe och hållare för mikrofonadapter till GoPro Hero5/6/7 - Kit säljs direkt av Actionking för snabb leverans.

Läs mer…

Artikelnummer: 526
Affär: Actionking

Tillbehör till GoPro & DJI Drönare - Snabb leverans 1-2 vardagar inom Sverige - Missa inte REA på tillbehör & reservdelar till Hero & Mavic.