Landningsställ Flytande Pontoner / Fäste för kamera / tillbehör till DJI Mavic 2 Pro / Zoom - Kit

579 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Landningsställ Flytande Pontoner / Fäste för kamera / tillbehör till DJI Mavic 2 Pro / Zoom - Kit Landningsställ Flytande Pontoner / Fäste för kamera / tillbehör till DJI Mavic 2 Pro / Zoom - Kit
Flyger du över eller i närheten av vatten?
Då kan detta vara räddningen från att din drönare blir en ubåt.
Ett riktigt grymt kit som förutom att låta dig landa på vatten (lugnt och stilla vatten) med Mavic 2 Pro / Zoom även kan användas till att fästa olika typer av tillbehör, både under och på ovansidan av din drönare.
Så även om du inte vill landa i vatten (du behöver då inte använda pontondelarna) så är detta ett toppenkit för dig som vill att din Mavic 2 Pro / Zoom tar med sig extra utrustning.
Kittet består av ett underrede som häktas på Mavic 2 Pro / Zoom . I denna kan man sedan fästa diverse utrustning som en extra kamera, belysning osv. som då hänger under drönaren. Det medföljer 1/4 skruv till vanliga kameror och en adapter till GoPro-prylar. I underredet kan man också koppla på fyra fästen i vilket man trär i de flytande kuddarna.
Med kuddarna på kan du landa på (lugnt) vatten utan att Mavic 2 Pro / Zoom sjunker.
(Tänk på att det alltid är förenat med en viss risk att landa, extra så när drönaren ska landas på vatten.)
Givetvis är det en utmärkt försäkring även om du inte planerat att landa på vattnet men råkar hamna där iaf.
Mavic 2 Pro / Zoom sjunker annars som en sten till botten. Med de flytande pontonerna på håller den sig vid ytan och det är bara att simma ut och hämta. Havererar du finns det ju givetvis fortfarande risk att du hamnar upp och ner i vattnet men du kan iaf rädda drönaren istället för att den ska försvinna i djupet.
Pontonerna gör att Mavic 2 Pro / Zoom kommer upp en 6cm från underlaget så de fungerar givetvis lika bra som landningsställ när du vill upp en bit från marken utan att för den delen behöva använda dem i vatten.
Möjligheten att ta med sig en extra kamera, belysning eller annat under Mavic 2 Pro / Zoom gör detta kit till ett riktigt mångsidigt tillbehör.

Pontonerna och fästet tillsammans väger inte mycket och tas lätt av från Mavicen när det är dags att packa ner.
Vill du inte använda pontoner alls så går givetvis det bra också.
I kittet medföljer nämligen ett extra fäste där du inte behöver använda pontoner och som när det monteras på Mavic 2 Pro / Zoom gör att du kan ta med dig utrustning som belysning, extra kamera etc. på både ovansidan och undersidan av Mavic 2 Pro / Zoom.
Ett riktigt trevligt kit med mängder av möjligheter och funktioner.
I förpackningen ingår:
. 1st Underrede / Fästanordning till Mavic 2 Pro / Zoom för pontoner och utrustning.
. 1st Underrede / Fästanordning för utrustning.
. 1st Överdel / fästanordning för utrustning.
. 1st Adapter 1/4 till GoPro
. 1st Adapter GoPro till 1/4
. 1st Lång låsskruv
. 4st Fästarmar för Pontoner
. 2st Pontoner / Flytkuddar
. 1 uppsättning skruvar och muttrar samt verktyg.
. 1st vaddering för att skydda drönaren från märken.
Vikt: 195g
Storlek: 24 x 19 x 6cm
Färg: Svart / Röd
Material: Plast, Metall, Skumplast

Landningsställ Flytande Pontoner / Fäste för kamera / tillbehör till DJI Mavic 2 Pro / Zoom - Kit säljs direkt av Actionking för snabb leverans.

Läs mer…

Artikelnummer: 488
Affär: Actionking

Tillbehör till GoPro & DJI Drönare - Snabb leverans 1-2 vardagar inom Sverige - Missa inte REA på tillbehör & reservdelar till Hero & Mavic.