JSR CPL-Filter till DJI Osmo Action 4/3

259 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

JSR CPL-Filter till DJI Osmo Action 4/3 JSR CPL-Filter till DJI Osmo Action 4, Action 3
(C)PL-Filter:
(Cirkulärt) polarisationsfilter
Denna typ av filter både filtrerar bort reflektioner och ökar färgmättnaden, vilket gör att bilderna blir klarare och mer kontrastrika.
Ett utmärkt filter om du vill filma/fotografera vatten, metall och andra blanka ytor som kan ge reflektioner. Ökar även kontrasten så att himmelen ser mer mättad/blå ut, träd blir mer nyansrika osv. Med ett PL-filter reduceras reflektioner och du får en mycket mer kontrastrik bild. Har du försökt fotografera något i vatten en solig dag, så vet du att allt du får med är reflektionen på vattenytan och väldigt lite av det som faktiskt finns i vattnet. Med ett PL-filter på så ser du genom ytan och vad som faktiskt finns i vattnet. Även utmärkt vid fotografering av bilar, genom fönster och andra blanka objekt. Polariseringen på dessa filter låst i horisontal led och justeras genom att vrida själva kameran.
Filter håller hög kvalitet med 99,5% ljusgenomsläpp, multi coated Schott optiskt glas för bästa återgivning och hållbarhet.
Ramen är konstruerad i lätt och hållbar aluminium och filtret monteras genom att skruva bort linsskyddet som sitter på kameran och skruva på filtret.
Till filtret följer en praktisk förvaringslåda att ha filtret i när det inte används.
I förpackningen ingår:
. 1st CPL-Filter till DJI Osmo Action 4, DJI Osmo Action 3
. 1st Förvaringslåda
Vikt: 6.3g
Storlek 3.2 x 0.7cm
Färg: Grå
Material: Optiskt glas, Metall

Läs mer…

Artikelnummer: 1516
Affär: Actionking

Tillbehör till GoPro & DJI Drönare - Snabb leverans 1-2 vardagar inom Sverige - Missa inte REA på tillbehör & reservdelar till Hero & Mavic.