Färgfilter för dykning Lila - Hero5/6/7 i Super Suit vattentätt originalskal

119 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Filter till dykning och filmning/fotografering i vatten till Hero5/6/7 i Super Suit vattentätt originalskal - Lila. Filter till dykning och filmning/fotografering i vatten till Hero5/6/7 i Super Suit vattentätt originalskal - Lila.
Detta filter passar till GoPro Hero5/6/7 med det vattentäta originalskalet Super Suit Dive Housing från GoPro, (OBS detta filter passar bara Super Suit.)  d.v.s. om du använder ett vattentätt skal på din Hero5, Hero6, Hero7 för att ex. kunna dyka djupare än de 10m som Hero5 klarar utan vattentätt skal.
Ljusets brytning i vatten gör att bilder tagna under vattnet kan drabbas av färgdistorsion. Detta färgkorrigeringsfilter gör att dina bilder tagna under vatten kommer att se mer levande och naturliga ut.
Filterfärg: Lila
Lila: fungerar bäst i grönaktigt vatten t.ex. sjöar och vattendrag eller vid skymning.
Med filtret korrigerar du effektivt vitbalansen och får ett märkbart bättre resultat.
Passar Hero5, Hero6, Hero7 med vattentätt skal Super Suit Diver Housing.
Filtret har en genomföring så du kan fästa en säkerhetslina i filtret och till ex. tumskruven. Smidigt när du vill variera mellan filter av/på och för att undvika att du tappar filtret. Det medföljer även en kortare säkerhetslina.
I förpackningen ingår:
. Färgfilter, Lila
Vikt:6g
Storlek: 5,6x5,1x1,1cm
Färg: Röd
Material: Plast

Färgfilter för dykning Lila - Hero5/6/7 i Super Suit vattentätt originalskal säljs direkt av Actionking för snabb leverans.

Läs mer…

Artikelnummer: 281
Affär: Actionking

Tillbehör till GoPro & DJI Drönare - Snabb leverans 1-2 vardagar inom Sverige - Missa inte REA på tillbehör & reservdelar till Hero & Mavic.