CableMod

CableMod Pro ModMesh 12VHPWR to 3x PCI-e Cable - 45cm - Black/White

209 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Webhallen

Ta din speldator till nästa nivå med CableMod Pro ModMesh 12VHPWR PCIe-förlängningskabeln. Denna modell är utformad för att användas som en förlängningskabel för din nuvarande PCIe GPU-kabel. Med en trådstorlek på 16AWG kan denna kabel stödja upp till 600W effektleverans. Tillsammans med 12VHPWR-kontakten är detta en utmärkt kabel för NVIDIA RTX 40-serien och andra PCIe 5.0 GPU:er. Den högkvalitativa ModMesh-omhöljningen har en levande estetik medan de slutna kabelkamarna möjliggör mjuka böjar för en ren finish.

CABLEMOD PRO MODMESH 12VHPWR PCIE-FÖRLÄNGNINGSKABEL:
16-pin till 3x 8-pin PCIe-förlängningskabel
ModMesh-omhöljning finns i elva färger
16AWG trådstorlek som stödjer upp till 600W
Förinstallerade kabelkammar med gemenskapsutvecklat färgmönster
Jämna och professionella böjar
12VHPWR-anslutning för NVIDIA RTX 40-seriens GPU:er

PROFESSIONELL ESTETIK
CableMod är kända för sina högkvalitativa kablar. CableMod Pro ModMesh 12VHPWR PCIe-förlängningskabeln är inget undantag. Den ultratäta vävningen av ModMesh-omhöljningen ger en professionell estetik, ytterligare förstärkt av den livfulla färgsättningen. Varje tråd är tjockare, vilket ger en fylligare finish och överlag en mer robust produkt. Dessutom finns det förinstallerade slutna kabelkammar som håller trådarna samman och möjliggör jämna böjar.

Det finns elva fantastiska färgalternativ att välja mellan.

PRO KABLAR. PRO RESULTAT
CableMod Pro ModMesh 12VHPWR PCIe-förlängningskabeln är en 12VHPWR-kabel, perfekt för PCIe Gen 5-grafikkort som NVIDIA RTX 40-serien. Designad för att användas med din befintliga PSU-kabel har denna kabel en trådstorlek på 16AWG och kan stödja upp till 600W effektleverans. Dessutom har den utformats för att helt eliminera sammanfogade terminaler på komponentsidan, vilket innebär att endast snygga kablar är synliga.

INNEHÅLL OCH KOMPATIBILITET
CableMod Pro ModMesh 12VHPWR PCIe förlängningskabeln är utformad för att fungera med din befintliga PSU-kabel. Denna kit innehåller:

1 x 16-stifts till 3 x 8-stifts PCI-e förlängningskabel (450mm)
5 x Stängda kabelkammar (förinstallerade)
1 x Kabelskydd

CableMod Pro ModMesh 12VHPWR to 3x PCI-e Cable - 45cm - Black/White finns i kategorin CableMod-Kit. CableMod är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: CableMod-Kit