Adapter Osmo Pocket 2 till GoPro-fäste och 1/4" skruvfäste inkl. låsskruv

179 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Adapter Osmo Pocket 2 till GoPro-fäste och 1/4 skruvfäste inkl. låsskruv
Ett riktigt bra tillbehör till Pocket 2. Adapter Osmo Pocket 2 till GoPro-fäste och 1/4 skruvfäste inkl. låsskruv
Ett riktigt bra tillbehör oavsett vad du vill fästa din DJI Osmo Pocket 2 på.
OBS Passar endast till Osmo Pocket 2
Adaptern består av en hållare du placerar Osmo Pocket 2 i. Hållaren är gummerad inuti för att inte kameran ska glida eller skava mot hållaren. I botten på hållaren sitter ett vanligt GoPro-fäste vilket gör att du kan montera kameran på mängder med hållare och stativ anpassade för GoPro. Med följer också en adapter mellan GoPro-fästet och vanligt kamerafäste med 1/4 skruv. Med den medföljande låsskruven låser du fast kameran och fästet i den position du önskar. Ett riktigt mångsidigt fäste som låter dig montera Osmo Pocket 2 på mängder med tillbehör både GoPro-specifika och vanliga kamerastativ.
Montera Osmo Pocket 2 på cykelstyret, ryggsäcken, kamerastativ, selfiepinne mm. Denna adapter löser i princip alla behov.
OBS Även om Osmo Pocket 2 sitter mycket bra med den gummerade insidan av hållaren bör inte kameran hållas /vinklas upp och ner i bara hållaren.
I förpackningen ingår:
. Adapter / hållare till Osmo Pocket 2 med GoPro-fäste i botten.
. Adapter GoPro-Fäste till 1/4 skruvfäste.
. Låsskruv.
Vikt:40g
Storlek: 8x6.5x3cm
Färg: Svart
Material: Plast, Metall, Gummi

Adapter Osmo Pocket 2 till GoPro-fäste och 1/4" skruvfäste inkl. låsskruv säljs direkt av Actionking för snabb leverans.

Läs mer…

Artikelnummer: 893
Affär: Actionking

Tillbehör till GoPro & DJI Drönare - Snabb leverans 1-2 vardagar inom Sverige - Missa inte REA på tillbehör & reservdelar till Hero & Mavic.